Click Banner!!! Then Register free to GET income!!!

05 February 2011

Alhamdulillah......

Alhamdulillah....
Dah lega...hilang dup dap dup dap sy tue...hehehe...

Masa dah selesai tuh...ending of majlis....time baca doa....
Rasa mcm....huuuuuu...terharunyeeeee......
nok nitik air mata waser....padohal baru small event tu...heeeee...takot lerr....

Saya tengok org tu tersengih jer....start majlis sampai ler abes majlis....sengih tak abes2....heeeee...
Lelaki...oh lelaki.....kamo seorang yg sangat cool.......tenang always....

Bak kata sepupu sy: ehhh...comey (nsem) budok tu...padan doh nge kak....
(aku yg duk tengoh basuh cawan kat dapur tuh rase mcm nok gollek2 jer coz bangga laaaaa bila org puji kekasih ati ensem...hik3..... opsssss...terlebih sudah!!!)

Alhamdullillah....dia sgt menarik perhatian mata yg memandang...hehehe....

Thanx to all familynye yang berkunjung ke kampung ku a.k.a kampung pokok getah coz kat kampung sy tue byk sgt2 pokok getah...hehehehe....

Terkezut jugak laaa coz ade bawa somting untuk sy... org rumah sy xde provide ape2 pun coz ari tu ckp nk pegi saje2...huhuhu... so,xder laaa sedia yang special pun...huhuhu..... tapi,its okei laaaa coz balas la jugak serba sedikit untuk mereka.....

Reaksi ayah sy: tenang menerima kunjungan familynya.... tp agak terkejut coz ramai walaupun telah diberitahu oleh sy kedatangan mereka itu lbh kurang 10 org dewasa n ade laaaa kanak2 ribena jugak....hehehehe.. ...penuh ruang tamu rumah tu...ermmmmm.......
seperti rumah yg dah besar tu,perlu dibesarkan lagi..huhuhu....

Kedatangan familynye tu ditunggu oleh masakan yg sy sendiri sediakan....hahahaha.... tapi mak sy yg uruskan sume tu dr xtvt pembersihan tulang lembu, udang n ayam2....sy juz masak jer...keh keh keh........... sedap or tak laen citer laaaa yer...huhuhuhu..... 
menu lunch adelah :

sup tulang, 
telur dadar, 
udang goreng kunyit, 
ayam masak halia....
haaaa...itu jer....huhuhuhu... 

pas tu ade la jugak sediakan kuih2 seperti
kuih lapis (ditempah)
karipap yg ditempah serta 
popia isi ketam bersama sayur(sy buat sendiri okei...hohohoho.....)
Daku sudah tidak sabo untuk memakai baju ini.... perlu tambah manik2 untuk memeriahkan baju ini!!!

2 comments: