Click Banner!!! Then Register free to GET income!!!

06 May 2011

edit 1 may 2011

Date: 1 May 2011
Time: 1200pm-1400pm
 Location: Kampung Perol To'Uban, Pasir Mas, Kelantan.
 Even: Engagement Day
 Special thanx to =) My Mum, Dad & my family...also his family members.


Ni haaa....letak pict2 ni bukannye nak menunjuk kat sape2...tapi sekadar untuk tatapan kawan2 yang dah bertanya pasal pict bertunang... 
Saya dah cakap...majlis tu biasa2 jer...ade jamuan makan & sarung cincin jer. 
Takder pelamin pun ....coz diLARANG oleh ayah saya...hummmmmmmmm..... 

Whatever laaa...asalkan selesai.

Sekarang ni pun big boss tu dah mula bising...mak saya laaa yang jadi pendengar setia @ orang tengah...pas tu disampaikan laaa maklumat2 tu kat saya....saya plak kena inform dekat encik tunang..gurrrrrrrrrr...yang pasti,ayat ringkas jer dibalas..."sabar laaa dulu..."

ermmm...itu adelah pilihan saya sendiri...orang lain tak perlu kata apa2....okei!!!
 Mesti orang tanya bila tengok cincin tu..."kenape tak beli yang ade batu permata????" 
ohooo...no..no..no....
saya dah memiliki beberape bentuk cincin yang mewah tu...
so,better saya pilih ape yg saya belum miliki lagi kan? dan saya ade reason lain lagi laaaa kenape saya pilih cincin tanpa batu permata...ngeeeee...
 The secret...only is mine!!!

 Bekas cokelat & bunga2 tu sangat2 ler menarik minat anak sedare saya.....

 Tuala tu dah ditempah khas dengan sulam nama. Tak sampai hati nak guna...huhuhu

 Baju yang dipakai tu dah dibeli bulan Oktober tahun lepas...dijahit bulan Februari 2011,tapi.... sayang nak pakai coz mahal....hehehe... Suddenly encik mau pinang sy...so,pakai je laaa baju nie..... =)

 Like laaa pict tu.....thanx to encik potograper!!!!

Selesai sudah!!! terase bertambah gemox!!!huhuhu



 .."semoga saya dimurahkan rezeki......dipercepatkan jodoh.....cepat2 boleh kawin....."...
= aminn =





Yang menaip leteran; ~cik ana~ Layari website - http://www.flickr.com/photos/gdinzz

3 comments:

  1. hee...na..mne de gmok..omel gtu...

    ReplyDelete
  2. fahmi: aaaaminnnnnnn...pakat amin ramai2 deh...hehehe

    t-rex!= hohoho...tembam!!!

    ReplyDelete